Op een gezellige locatie in het Soesterkwartier gelegen compleet gerenoveerde 6-kamer bovenwoning. Op loopafstand gelegen van winkels, NS Station en op fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort. Gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen naar de diverse snelwegen in de omgeving. De begane grond is thans in gebruik als winkelruimte.

Indeling:
Entree bevindt zich aan de achterzijde van het pand, via de tuin met berging komt u via de trap bij de opgang op de eerste verdieping:
Ruime keuken voorzien van o.a afwasmachine, ruime overloop met toegang tot toilet, eerste slaapkamer, badkamer voorzien van o.a. ligbad, wastafel en douche. Gigantische woonkamer van ca. 50m2! Voorzien van nieuwe laminaatvloer, inbouwspotjes en recent geschilderd.

Tweede verdieping: Ruime zolder, twee slaapkamers.


Algemene informatie:
• De woning wordt opgeleverd met laminaatvloer;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Voorschot te voldoen aan eigenaar middels tussenmeters;
• Beschikbaar per 01 februari 2020;
• Gunning eigenaar;
• Huurperiode: in eerste instantie 2 jaar maximaal;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet geschikt voor studenten, vrienden of woningdelers!
• Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;


Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan? Noordewierweg: Berend Noordewier, 1889-1950, gemeenteraadslid en wethouder van Amersfoort 1931-1943 en 1945-1946, waarnemend burgemeester 1945-1946, vervolgens lid van Gedeputeerde Staten van Utrecht. Door zijn toedoen kwam veel tot stand op het gebied van de volkshuisvesting, m.n. in het Soesterkwartier. Tot in 1951 droeg deze weg respectievelijk de naam Oude Soesterweg en Zonnebloemstraat. Op voorstel van het lokale PvdA-bestuur en de plaatselijke afdeling van het N.V.V. werd in 1951 die naam gewijzigd.
De (Oude) Soesterweg omvatte oorspronkelijk behalve de gehele tegenwoordige Noordewierweg ook de Snouckaertlaan, de Brouwersstraat en de Puntenburgerlaan. De aanduiding Oude Soesterweg dateert van na 1815, toen een nieuwe Soesterweg tot stand kwam (zie Soesterweg).