Dit praktisch ingedeelde 2- kamer hoekappartement met zonnig balkon op het zuid- westen bevindt zich op de bovenste verdieping op een super centrale locatie vlakbij het stadscentrum! Omdat je hier op de hoek zit en tevens op de bovenste verdieping geniet je van lekker veel privacy. De Leusderweg met winkels ligt direct om de hoek, het centraal Station is op 5 minuten fietsen bereikbaar en je loopt zo het stadscentrum in.

De indeling is als volgt: centrale entree met postvakken, doorgang naar het trappenhuis en een lift en de bergingen in de onderbouw.

Bij binnenkomst op verdieping 3 geeft de hal je toegang tot een bergkast, slaapkamer, de badkamer met douche, wastafel en toilet en aansluitend de goed bemeten woonkamer met keukenblok en de CV-kast (Ferrolli HR combi 2017). Het balkon aan de voorzijde is heerlijk zonnig en geeft je vrij zicht over Zuid- Amersfoort.

In de onderbouw is er een eigen berging voorhanden.

Woning is voorzien van nieuwe keuken, badkamer, vloer en wandafwerking.
Tevens wordt het energielabel B.

Algemene informatie:
• De woning wordt opgeleverd met nieuwe laminaatvloer;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per 2 januari 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Optioneel overdekte parkeerplaats te huur € 60,– per maand.
• Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
NB: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde in 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld.