Aantrekkelijk en op een toplocatie gelegen 4-KAMER binnenstads-maisonnette met XXL garage direct onder de woning en een groot, zonnig balkon met fraai zicht op het binnenplein!

De Maisonnette ligt in hartje stad maar zonder de echte hectiek voor de deur waarbij de bewoners het voorrecht hebben het historisch stadshart als beste buur te hebben! De ligging is letterlijk om de hoek van de gezellige binnenstad van Amersfoort met al zijn uitgaans- en winkelvoorzieningen. Tevens zijn uitvalswegen en het NS-station zeer nabij gelegen.

Wooncomfort, gemak en een centrale locatie zijn hier zondermeer de sleutelwoorden.
Nieuwsgierig geworden? We laten het graag aan je zien!

Indeling:
Entree/hal met toilet, wasruimte met cv opstelling, trapopgang naar de verdieping. Ruime L-vormige woonkamer met
prachtige woongrindvloer en toegang naar het zonnige balkon. Moderne half open keuken aan de voorzijde van de woning met diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koel-vriescombinatie.

1e verdieping:
Overloop, 3 goed bemeten slaapkamers, waarvan 2 aan de achterzijde van de woning. Lichte badkamer met verwarmd ligbad, dubbele wastafels en een tweede toilet.

Garage:
De garage is voorzien van elektra en bereikbaar via zowel een elektrische deur aan de kant van het binnenplein als een toegangsdeur aan de voorzijde; hierdoor is deze perfect als (fietsen)berging te gebruiken zonder de auto te hoeven passeren! Door de lengte van 8,95 m passen er zelfs twee auto’s in deze garage.

Bijzonderheden:

• Per 1 februari 2020 beschikbaar;
• De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer en wandafwerking);
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
• servicekosten incl, garage huurder €100,- per maand;
• Gunning eigenaar;
• niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
• Niet geschikt voor woningdelers;
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, langere tijd beschikbaar.
• Waarborgsom ter hoogte van een maand huur;
• Woning is voorzien van nieuw isolatieglas (HR ++), voordeur met driepunts-veiligheidssluiting, houtwerk binnenkant geschilderd is recent geschilderd.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Deze straat loopt parallel met winkelstraat De Kamp en wordt sedert 1624 al als zodanig vermeld in enkele gemeentelijke stukken. Bron: archief Amersfoort

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.