**VOL GEBOEKT**
Zeer fraai en net 3 kamer appartement gelegen op de derde verdieping van een modern en kleinschalige appartementencomplex in het Gildenkwartier. Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw en heeft zeer fraai uitzicht. Op loopafstand is de binnenstad van Amersfoort, de Koppelpoort en de supermarkt. Ook het NS Station bevindt zich op zeer korte afstand.

Indeling:
Entree/hal , eetkamer, meterkast, modern toilet met fontein, aparte ruimte met aansluiting wasmachine-/droger en opstelplaats van de CV-combiketel. Ruime lichte woonkamer met fraaie en toegang naar het balkon met mooi uitzicht. keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasmachine.
Twee ruime slaapkamers, luxe moderne badkamer voorzien van inloop douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2005
– Woonoppervlakte ca. 85m2
– Berging in de onderbouw
– De woning wordt met vloer opgeleverd, eigenaar is bereid een compensatie (€ 500,-) te doen voor het leggen en aanschaffen van een nieuwe laminaat of PVC vloer.

Algemene informatie:
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 03 februari 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode per 3 februari, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

N.B. De Schutspatroon: Beschermheilige, hier in het bijzonder van een gilde.