** VOL GEBOEKT**
Dit super centraal gelegen tip top verzorgde 2- kamer hoekappartement met een eigen parkeerplaats en inpandige berging is zo te betrekken! Het appartement ligt pal tegenover het NS Station op de 3e verdieping met fraai uitzicht over de stad. Op loopafstand vind je supermarkten, diverse restaurants, het historische centrum van Amersfoort en het Eemplein met al haar voorzieningen waaronder ook de bioscoop en de AH XL. Bos Birkhoven en de Bokkeduinen bevinden zich op slechts 5 fietsminuten. Piet Mondriaanplein, een toplocatie!

Het appartement maakt deel uit van het bouwproject "Amor Forte" . Het gebouw is geïnspireerd op de Amsterdamse School, dat zie je bijvoorbeeld terug in het fraaie metselwerk. De gevel, de variatie in hoogte, licht en donker metselwerk in combinatie met de ronde vormen geven het gebouw allure.

De indeling is als volgt: op de begane grond kom je binnen in de centrale hal met bel en brievenbus tableau, toegang tot het trappenhuis en de lift.

De woonkamer is lekker licht en ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor een grote hoekbank. Er zijn grote ramen die veel daglicht binnenlaten. Mocht het te zonnig worden dan biedt de zonwering een prima oplossing. De lichte vinylvloer vormt een fraaie neutrale basis in dit appartement. Er is een open keuken aanwezig. In deze moderne keuken tref je al de nodige inbouwapparatuur aan, zoals een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, oven/magnetron combi en een vaatwasser. Ruime aparte slaapkamer. Deze kamer heeft genoeg ruimte voor een groot bed en een fijne kledingkast. Moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, een wastafel en het toilet.

Voorzieningen
Het complex is voorzien van een lift en een trappenhuis. Aan jou de keuze of je voor gemak of sportief kiest. In de onderbouw beschik je over een eigen berging waar je de fiets en je seizoensspullen kunt opbergen. Er is ook een gezamenlijke fietsenstalling buiten.

De auto kun je op het afgesloten parkeerterrein neerzetten.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per 1 februari 2020 (eerder in overleg);
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- p/mnd;
– Voorkeur gaat uit naar een éénpersoonshuishouden;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: eerste instantie minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom 1 maand huur incl. kosten parkeren.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Piet Mondriaan was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. Hij werd op 7 maart 1872 geboren in Amersfoort en stierf in 1944 op 72 jarige leeftijd in New York. Zoals vele kunstenaars ontdekte Mondriaan al op relatief vroege leeftijd dat hij bijzonder veel schilders talent had. Hij woonde en werkte in verschillende steden in Nederland en wereldwijd in Parijs, London en New York.