Rustig en groen wonen in het bruisende centrum van Amersfoort? Dat kan. Bij Prophile apartments. Jóuw plek. Wij hebben 9 nieuwbouw appartementen beschikbaar!

Tussen de Bergstraat en Weltevreden ontstaat huur-appartementencomplex Prophile. Royaal wonen in een compact appartement dat je helemaal naar je eigen wens inricht. Dankzij flexibele elementen kies je zelf waar je woonkamer is en waar je slaapt. Een open keuken of liever afgesloten? Geen probleem. En als je wat anders wilt, dan wissel je gewoon om. Want een Prophile-appartement verandert méé met wie er woont.

De plussen van Prophile
Exclusief – kleinschalig, unieke architectuur en inrichting
Verrassend – verhuis je woonkamer en slaapkamer méé met de seizoenen of je stemming
Ruim – optimaal gebruik van ruimte dankzij slimme architectuur
Volledig – compleet ingerichte merkkeuken, badkamer en apart toilet
Centraal- op loopafstand van het Middeleeuwse hart, centraal station, uitvalswegen, supermarkten, winkels en restaurants
Duurzaam – groene gevels, perfect geïsoleerd, energiezuinig
Betaalbaar – betaalbare huur en géén servicekosten

Prophile in detail
Prophile biedt tweekamer-huurappartementen voor één en tweepersoonshuishoudens. Alle met een eigen balkon op het zuiden, luxe keuken en badkamer en voldoende bergruimte. De badkamer krijgt een mooie grijze tegelvloer en witte wandtegels. De appartementen hebben dezelfde basisindeling. Aan weerszijden van het centrale blok met de voorzieningen vind je steeds een ruime kamer die naar wens ingericht kan worden als woonkamer of slaapkamer. Er komt een lichte eikenkleur laminaatvloer in het appartement.

Groen en modern
Het design is modern, duurzaam en helemaal passend bij de plek. Daar zorgt architect Robin van Rossum voor. Robin werkt en woont in de binnenstad van Amersfoort en kent dus de wensen en eisen van modern stadswonen.

Duurzaam
Prophile is gebouwd voor de toekomst. Met de modernste verwarmingssystemen, zonnepanelen en zeer hoogwaardige isolatie. Ruim 300 vierkante meter groene gevels en balkons zorgen voor een beter leefmilieu én voor een prachtige aanblik.

Keuken – Kellerkeuken met composietblad, combi-oven, inductiekookplaat, koel/vries combinatie, afwasmachine
Badkamer – designelementen en betegeld, luxe douche
Toilet – aparte w.c.
Afwerking – alle appartementen worden opgeleverd met laminaatvloeren, wit afgestucte wanden en beplanting op de balkons
Extra’s – je kan de schuifdeur naar de keuken voorzien van een gepersonaliseerde print.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per eind april 2020 (onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden);
– De woningen kunnen bekeken worden vanaf februari 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in eerste instantie bepaalde tijd 2 jarig contract;;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.