**HELAAS, DE EERSTE BEZICHTIGINGSRONDE ZIT MOMENTEEL HELEMAAL VOL GEBOEKT**

Nieuw in verhuur maar liefst 105m2!
Zoek je een groot en verzorgd appartement? Dan ben je hier op het juiste adres! Een mooie plek, ruimtelijk en op een centrale locatie nabij uitvalswegen en het centrum van Amersfoort.
Dit appartement van maar liefst 105 m2 met een zonnig balkon op het zuid-westen beschikt over 2 slaapkamers en een eetkamer en een eigen berging op de begane grond. Het appartement is bereikbaar middels een lift of het trappenhuis.
Rondom het ‘Hoge kwartier’ wordt hard gewerkt aan diverse nieuwbouw waarmee het een prachtige locatie wordt. Het appartementencomplex grenst aan een speelplaats voor kinderen en aan de andere kant aan een winkelcentrum met o.a. de Hoogvliet (Supermarkt). Je fietst in 5 minuten naar het centrum van Amersfoort of natuurgebied "De Schammer"

Binnenkomst
Nadat u uw auto voor het appartementencomplex of uw fiets in de centrale berging geparkeerd hebt geparkeerd, bereikt u via de lift of het trappenhuis het appartement op de 5e verdieping. U komt via de voordeur de hal met toilet het appartement binnen. Naast de toegang tot de slaapkamers vindt u hier ook de toegang naar de badkamer met ligbad met douche, wastafel en de opstelplaats van de wasmachine. Handig is de nis in de hal die ruimte biedt om met plafondhoge kasten veel bergruimte te creëren.

Uitzicht en zon
Als u de zonnige en lichte woonkamer met een nette parketvloer inloopt, ervaart u direct het fraaie uitzicht of de achter het appartement gelegen groenstrook. Dit geeft veel privacy. Via een open verbinding betreedt u de eetkamer.

Koken en genieten
Via de keuken die in 2010 is gemoderniseerd en is voorzien van inbouwapparatuur bereikt u het ruime balkon op het zuidwesten waar u vanaf de middag tot de late uurtjes heerlijk kunt genieten van de zon en het zeer fraaie uitzicht. Doordat de CV-ketel recentelijk in de balkonkast is geplaatst, is er in de keuken extra ruimte in de keuken ontstaan.

Slapen
Aan de voorzijde van het appartement is er een ruime ‘master bedroom’ van 14m2 en een tweede slaapkamer van 10m2 en een eetkamer van maar liefst 13m2.

Goed om te weten
In de onderbouw heeft u de beschikking over een berging.
Voldoende en gratis parkeergelegenheid
Balkon heeft een zuidwest ligging met de hele dag zon

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 105 m²
• Berging van ca. 8 m2
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per begin februari 2020 ivm onderhoudsklussen;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Stuk voor één zangeres of zanger met begeleiding; onderdeel van een opera, operette, oratorium, passie, cantate e.d. of op zichzelf staand als concertaria.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend