VERHUURD AAN EEN GELUKKIGE HUURDER!

Comfortabele en luxe 3-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie! Het appartement met een woonoppervlak van ca. 61 m2 biedt u onder andere:

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi- magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Luxe badkamer voorzien van vloerverwarming en inloop douche, wastafel van Villeroy & Boch. Separaat toilet met fonteintje en een aparte wasruimte.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop.

Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Indeling appartement:
Entree, hal, gang met aan uw linkerzijde toegang tot de eerste slaapkamer van ca. 11m2.
Aan uw rechterzijde stook- wasruimte, separaat toilet voorzien van wastafel, badkamer voorzien van vloerverwarming, wastafel, inloopdouche en is tot aan het plafond betegeld. Lichte woonkamer van ca. 24m2 voorzien van openkeuken die voorzien is van fornuis, afzuigkap, koel-vriescombinatie, combi magnetron. Aangrenzend aan de woonkamer een loggia. Tweede kamer van ca. 12 m2 grenst aan de loggia en is te bereiken middels de gang.
De hele woning is voorzien van vloerverwarming.

Algemene informatie:
– Beschikbaar per XX;
– Huurperiode
– Parkeerplaats (verplichte afname) € XX
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Exclusief gemeentelijk belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom 1 maand huur incl. kosten parkeren.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.