Prachtige 2- kamer appartementen op een goede locatie vlakbij de gezellige binnenstad van Amersfoort!

De Govert Flinckstraat is een rustige straat in het populaire Leusderkwartier en ligt nabij de Leusderweg. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Ook de gezellige binnenstad, scholen, bossen, het centraal station en diverse uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Het complex bestaande uit 8 woningen is voorzien van een moderne en energiezuinige afwerking. De appartementen zijn met hoogwaardige kwaliteit gebouwd en zijn compleet afgewerkt inclusief vloer, strakke wandafwerking, complete keuken en sanitair. Kortom een echt turn key appartement en u kunt er zo in! Wanneer u aankomt bij het complex zult u verrast zijn van de grote raampartijen die verwerkt zijn in het gebouw. Dit zorgt voor veel lichtinval en een prettige woonsfeer. Een aantal woningen beschikken over een eigen terras en of zonnig dakterras. Parkeren is hier geen probleem want aan de achterkant van het complex is er parkeergelegenheid.

Nieuwsgierig geworden. Loopt u mee?

64-D
Dit appartement bevind zich aan de voorzijde van het complex. Dit zorgt ervoor dat u heerlijk vrij weg kijkt. Dit type is de grootste van maar liefst 91m2. Via de entree aan de zijkant stapt u de hal binnen. De entreehal geeft u toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is modern en strak afgewerkt met strakke wanden en een nieuwe vloer (met vloerverwarming). De vele raampartijen geven veel lichtinval en op zonnige dagen zorgen de openslaande deuren voor extra comfort. De keuken is modern en compleet voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer. Deze heeft een half open verbinding met de woonkamer en is praktisch gesitueerd in de hoek. Hierdoor is de slaapkamer makkelijk af te scheiden van de living. Wat deze woning zo bijzonder maakt is dat het een ruime kelder heeft van 36m2. Deze ruimte is voorzien van ramen en kan naar eigen wens ingericht worden. Nette badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet. Inpandige bergingsruimte met mechanische ventilatie en verwarmingsinstallatie.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 maart 2020;
– Servicekosten per maand € 35,-;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Gunning eigenaar;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur incl. servicekosten;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Alleen glasvezel aanwezig!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Govert Flinck, 1615-1660, Nederlands portret-, historie- en genreschilder. Na 1655 kreeg de door zijn tijdgenoten gewaardeerde historieschilder belangrijke opdrachten (o.a. voor de versiering van het Amsterdamse stadhuis), die bij zijn dood gedeeltelijk onvoltooid waren. Een van Rembrandts beste leerlingen.