Starters opgelet! Aan de Larixstraat is weer een topwoning klaar voor de verhuur!

Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen. Elke woning is bijzonder en uniek in zijn soort. De woningen zijn 40m2, perfect voor éénpersoonshuishoudens.

Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
De indeling is als volgt: via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van het appartement op nr. 67. Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. En toegang tot de kelder van circa 20 m². Vanuit de woonkamer bereikt u middels een trap de eerste verdieping, ruime hal met toegang tot de badkamer en de badkamer met douche en ligbad.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1967
– woonoppervlakte ca. 62 m2
– woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– modern en strak afgewerkt
– Nabij winkels, scholen en het Centraal Station

Algemeen:
– Beschikbaar per 10 februari 2020
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten en voorschot;
– exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Maandelijks voorschot van €115,- voor elektra, gas, water middels tussen meters en internet
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Servicekosten €25,- per maand;
– eenmalige router aanschaf tv en internet € 125,–
– Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Larixstraat, Ook wel lork, boom uit de Dennenfamilie. Er bestaan ca. 10 soorten die voorkomen op het noordelijk halfrond