Tussen de Valkestraat en de Stovestraat in Amersfoort zijn 10 unieke stadswoningen gerealiseerd. Door de unieke bouwstijl hebben alle woningen een geheel eigen karakter gekregen.

Dit bijzondere stukje Amersfoort ligt achter de bekende winkelstraat van Amersfoort; de Langestraat. Op een steenworp afstand van de historische binnenstad, gelegen in een authentieke buurt en omgeven door monumentale panden. Het station is vlakbij en op enkele minuten rijden vind je de A28 en overige rondwegen. Het is een geliefde buurt om te wonen; er zijn verschillende voorzieningen, zoals supermarkten, scholen, kinderdagverblijven en sportscholen, in de nabije omgeving.

Met een historische binnenstad, gezellige evenementen, gevarieerd winkelaanbod, bijzondere architectuur en een natuurlijke omgeving heeft Amersfoort voor iedereen wel iets te bieden.

De woning heeft drie verdiepingen en heeft een woonoppervlakte van circa 114 m², achter de woning is er een tuin, berging en een parkeerplaats.

De huurprijs bedraagt € 1950,00 per maand excl. servicekosten.
De servicekosten bedragen € 80,00 excl. btw per maand als voorschotbedrag op de vergoedingen voor leveringen en diensten en hebben betrekking op:
schoonhouden van daken en goten;
onderhoud en schoonmaak gevels;
onderhoud en periodieke controle verwarmingsinstallatie, inclusief storingen en voorrijkosten
onderhoud en periodieke controle mechanische ventilatie installatie;
onderhoud binnenhof anders dan eigen tuin.
onderhoud hekwerk
5% administratiekosten over het bedrag van de vergoeding van levering en diensten.

Hoe wordt het opgeleverd?
De woning wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief keukeninrichting voorzien van onder andere een combi-oven/magnetron, inductie kookplaat en een afzuigkap. In de badkamer en het toilet is compleet sanitair en tegelwerk aangebracht. De vloer wordt ter overname aangeboden door de huidige huurder.
De huur is inclusief 1 parkeerplaats op eigen terrein.

Wat is de betaaltermijn?
De huurverplichting vermeerderd met de servicekosten (excl. btw) worden per maand vooruit middels automatische incasso geïncasseerd.

Huurcontract
Het huurcontract wordt opgesteld conform de richtlijnen van de R.O.Z. (Raad voor Onroerende Zaken).

Welke zekerheidstelling wordt gehanteerd?
Als zekerheidstelling dient er een waarborgsom gestort te worden ten bedrage van twee maanden huur vermeerderd met servicekosten.

Algemene informatie:
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per 1 maart 2020;
• Gunning eigenaar eventueel middels ontmoeting;
• Huurperiode: De minimale huurperiode is 1 jaar;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Deze straat werd aanvankelijk Goetscalcstraat genoemd, zeer waarschijnlijk naar Everaet Goetscalc die hier aan de Langestraat in 1369 een huis met erf bezat. De naam Valkestraat verdrong de oorspronkelijk naam vanaf de tweede helft van de zeventiende eeuw en verwijst naar herberg De Vergulde Valk die hier te vinden was.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend