Aan (het laatste gedeelte van) het winkelgedeelte van de Leusderweg ligt deze kamer met gedeelde voorzieningen boven een winkel. De kamer is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van de woning en is met zijn 22m2 goed bemeten. De voorzieningen badkamer, toilet en dakterras worden gedeeld met de andere van in totaal 4 medebewoners in het pand. De keuken wordt slechts met zijn tweeën gedeeld.
De locatie is uiteraard uitstekend, de bereikbaarheid zeer goed en parkeergelegenheden aan de openbare weg.

Doordat de kamers boven een winkel gelegen zijn, wordt de voorkeur gelegd bij een rustige huurder, bij voorkeur studerend of jong werkende.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 22 m²
• Gedeelde badkamer, keuken, toilet en dakterras;
• De huurprijs is inclusief energievoorzieningen, huur witgoed en belastingen;
• Beschikbaar per 7 februari 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: voor langere periode beschikbaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
• Geschikt voor een éénpersoonshuishouden.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Leusderweg
Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend