**BEZICHTIGING IS VOL GEBOEKT**

Verrassend ruime TWEE-ONDER-1-KAPWONING met een zonnige tuin op het zuidwesten en maar liefst 5 ruime slaapkamers! De woning is in 2003 gebouwd, volledig geïsoleerd en is gelegen aan een autoluw hofje waardoor dit een ideale woning is voor mensen met kinderen. Verder grenst de woning aan de achterzijde aan een gezamenlijk binnenterrein waar parkeerruimte aanwezig is.

Indeling:
Parterre: entree, hal met garderoberuimte en modern toilet met fonteintje. Tuingerichte woonkamer met schuifpui naar achtertuin. De begane grond is geheel voorzien van een hoogwaardige merbau parketvloer.
Aan de voorzijde van de woning is de moderne keuken gesitueerd welke de beschikking heeft over een granieten aanrechtblad en complete inbouwapparatuur.

1e verdieping:
Overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers en een praktische, badkamer met een douchecabine, wandcloset en een duo-wastafelmeubel. De gehele verdieping is voorzien van een hoogwaardige parketvloer. Vaste trap naar de verrassend ruime zolderverdieping waar een tweetal slaapkamers zijn gerealiseerd en welke beiden zijn voorzien van een laminaatvloer. Op deze verdieping treft u tevens de opstelling van de cv-combiketel en de wasmachine- en droger aan middels een fraaie afgetimmerde ruimte. Er is hier tevens een hoop bergruimte aanwezig. Door de hoge nok (4,5 meter) voelen de ruimten hier erg prettig aan!

Tuin:
De tuin is op het zuiden gelegen en biedt, mede door de situering van het gemeenschappelijke binnenterrein aan de achterzijde van de woning, optimale privacy. Er is een houten berging aanwezig (v.v. elektra) en een eigen achterom.

Woning wordt op dit moment opgeknapt, schilderwerk wanden begane grond, vloer onderhoud en nieuwe CV ketel.
Plattegronden zijn in spiegelbeeld, de juiste volgen zsm.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 120 m²;
• Volledig geïsoleerd;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per ca. 15 februari 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Heuvel van 41 meter hoogte bij Vierhouten op de Elspeetse Heide op de Veluwe.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend