In hartje centrum gelegen, volledig gerenoveerd van onder tot boven met een zeer riante badkamer en heerlijk vloerverwarming!

Indeling:
Begane grond: voordeur, woonkamer ca. 40m2 voorzien van granito vloer met vloerverwarming, open nieuwe moderne keuken. Berging van ca. 3 m2. Slaapkamer aan de achterzijde van het pand van ca. 9m2 en nieuwe ruime badkamer tevens bevindt zich aan de achterzijde nog een nooduitgang. Alle wanden zijn voorzien van strak stucwerk en wit geschilderd.

Algemene informatie:
– Gestoffeerd (wand en vloerafwerking);
– Dubbelglas;
– Woonoppervlakte ca. 62 m2;
– Beschikbaar per 02 maart 2020;
– Maandelijkse voorschot gas, water en elektra € 90,00
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot;
– Er is een glasvezel aansluiting aanwezig!
– Huurperiode minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden (eerste instantie)
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.