Gemeubileerd!
In onze historische binnenstad gelegen aan de Muurhuizen hebben wij een exclusief luxe gemeubileerd 3 kamer appartement beschikbaar, uitermate geschikt voor tijdelijke huisvesting of voor uw als expat. Dit zeer bijzondere appartement is stijlvol ingericht en in zeer goed conditie zoals op de foto’s getoond.

Bouwkundige is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud huis in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de Muurhuizen is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loop afstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

De indeling is als volgt:
Gezamenlijke entree, lift naar de twee en tevens bovenste etage. Het appartement beschikt over een ruime woon- en eetkamer, luxe open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur, master bed room, werkkamer, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

Er is een gedeelde berging voor fietsen. In de berging staat tevens een wasmachine.

Het appartement beschikt niet over een eigen parkeerplaats, eventueel hebben wij van Govaert in overleg een parkeerplaats beschikbaar op loopafstand tegen meerprijs.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 125 m²;
• Volledig gemeubileerd;
• Beschikbaar in overleg;
• Vast bedrag voor voorzieningen zoals g/w/e/tv/internet en schoonmaak € 280,–
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in overleg;
• Waarborgsom ter hoogte van twee maanden huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Eigenaar heeft specifieke wensen m.b.t. huurders, bij voorkeur 1 persoonshuishouden i.o.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
Toen de ruimte binnen de oorspronkelijke stadswallen te klein werd, besloot het Amersfoortse stadsbestuur rond 1380 tot de bouw van een nieuwe stadsmuur die een veel ruimer gebied moest omsluiten. Omstreeks 1450 was de nieuwe ommuring gereed en kon de oude muur worden afgebroken. Ter plaatse werden met hergebruik van het vrijgekomen bouwmateriaal huizen gebouwd, die hun naam aan de verdwenen muur ontleenden.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend