Midden in het centrum van Amersfoort in een rustig straatje ligt dit in 2006 gebouwde kleinschalige appartementencomplex met een eigenzinnige uitstraling. Het is hier heerlijk wonen met alle gemakken van de stad direct om de hoek maar het straatje zelf is lekker rustig. De ligging is ideaal met de winkels, restaurants, terrasjes, theater allemaal op loopafstand. En bij het station ben je in 10 minuten met de fiets of met de bus. Als je zin hebt kun je na een dag hard werken ook heerlijk ontspannen bij het naastgelegen badhuis Schoon. Kom kijken we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: Op de begane grond kom je binnen in een centrale afgesloten entree. Hal met meterkast en gezamenlijke bergruimte en toegang tot de trapopgang.

Verdieping 2: entree, hal met doorgang naar de woonkamer, deze gezellige ruimte met vrij uitzicht op het achter terrein is voorzien van een moderne keuken met de nodige inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het pand, er is voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een kastenwand. De badkamer is voorzien van een toilet, inloopdouche, badkamermeubel en wasmachine aansluiting.

Tevens is er middels een vlizotrap in de hal de zeer ruime bergzolder te bereiken.

Kom kijken, een afspraak is zo gemaakt…

Woningen wordt op dit moment volledig geschilderd.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 55 m2;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Beschikbaar per 14 februari 2020;
– Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
– Volledig geïsoleerd;
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
De straat staat al op de plattegrond van Jacob van Deventer ingetekend (ca. 1570), en wordt bij Blaeu met de naam Olijstraet aangeduid (1649); die naam werd tot in de negentiende eeuw gebruikt.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend