Heerlijk 3-slaapkamer appartement gelegen op de eerste etage met trap naar de tuin. Aan beide zijden heeft een prachtig uitzicht op het volwassen groen en een van de mooiste woonkwartieren van Amersfoort, de "Amersfoortse Berg".

Het appartement bestaat uit maar liefst 2 slaapkamers, heerlijk ruime lichte woonkamer met uitzicht op een royaal grasveld en volwassen groen. De locatie is bijzonder mooi vanwege de rust, het vele groen en toch op fietsafstand van de gezellig binnenstad van Amersfoort en openbaar vervoer. Uw wandelt op uw gemak naar het station en als u met uw auto het "bos" uitrijdt zit u zo op de A-28. Dankzij de bouwwijze en ruime grasvelden aan de voor en achterzijde is de hoekwoning zonder meer uniek te noemen.

Kort samengevat: Prachtig gelegen op ‘de Berg’ gunstig ten opzichte van de uitvalswegen

Op dit moment wordt de woning gerenoveerd, deels nieuwe keuken, badkamer, wanden en houtwerk worden strak wit gemaakt, dubbelglas wordt geplaatst.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 57 m²
• De woning wordt opgeleverd met dubbelglas en energielabel C;
• Trap naar de tuin wordt gerealiseerd;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per 14 februari 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Marie Willem Frederik Treub, 1858-1931, Nederlands econoom en liberaal staatsman; Tweede Kamerlid 1904-1913 en 1918-1921; minister van Landbouw, Handel en Nijverheid 1913-1914, minister van Financiën 1914-1916 en 1917-1918.
Raadsbesluit nr. 367 van 21 december 1956


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend