Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie met uitzicht, dan moet u zeker komen kijken naar deze verrassend ruime en goed onderhouden woning. Achter het karakteristiek vormgegeven overstekende dak, schuilen drie woonlagen met een eigenzinnig en open karakter. De vele ramen aan de zonnige tuinzijde (zuiden) bieden veel daglicht.

Locatie:
Nieuwlandsedreef ligt in de buurt Waterkwartier in de duurzame wijk Nieuwland, ten noorden van de stad Amersfoort. Nieuwland is ruim opgezet en biedt een groene en kindvriendelijke omgeving. Sportpark Nieuwland ligt om de hoek. Net als Waterpark Nieuwland. Dit vormt één van de eerste natuurspeelplaatsen van Amersfoort en is een heerlijke ontmoetingsplek voor kinderen. Nieuwland heeft allerhande voorzieningen. Winkelcentrum ‘De Nieuwe Hof’ en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. De uitvalswegen naar A1 en Amersfoort centrum zijn zeer goed bereikbaar.

Middels een eigen brug bereikt u het parkeerdek met een geschakelde berging op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de entree van uw woning en kijkt u over een balustrade uit over de tuinen en het water aan de achterzijde.

Bovenverdieping:
Op deze etage treft u een royale slaapkamer, bergruimte met opstelling van de CV en de mechanische ventilatie. De slaapkamer is voorzien van laminaat en heeft via een hoekraam zicht op het terras beneden. U kunt deze kamer natuurlijk ook gebruiken als kantoor aan huis.

Middenverdieping:
Middels een trap in de hal heeft u een verdieping lager toegang tot een drietal slaapvertrekken, de badkamer en een separaat toilet. Ook hier zijn de slaapkamers voorzien van laminaat. Net als op de bovenverdieping is de grote kamer. De kleine kamer aan de achterzijde is uitgerust met een loggia. Hier kunt u heerlijk beschut ontbijten terwijl u van de buitenlucht geniet.De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, douche en wastafels. Het toilet is separaat.

Benedenverdieping:
Hal met meterkast en toilet.
De royale lichte woonkamer heeft een fraaie laminaatvloer, zicht op de tuin en staat in open verbinding met de keuken en eetkamer. De keuken is in L-vormige opstelling met extra kastenwand en inbouwapparatuur: o.a. koelkast, gaskookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap.

Via de eetkamer is de tuin bereikbaar, welke fraai is aangelegd met ruim terras, beplanting aan het water. Door de fijne zonligging op het zuiden is er de hele dag zon in de tuin.

Algemene informatie:
– De woning is recent geschilderd aan binnen- en buitenzijde;
– Energievoorzieningen op eigen naam;
– Beschikbaar per 1 mei 2020 beschikbaar;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en in eerste instantie 24 maanden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Aanvankelijk bedoeld als ontsluitingsweg voor de wijk Nieuwland, omvatte toen ook de tegenwoordige Waterdreef en Ruimtevaart. Heeft uiteindelijk alleen een functie als buurtontsluitingsweg gekregen.