** EERSTE BEZICHTIGINGSRONDE IS VOL**

Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken! Let op oudere foto’s!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit ruime 2-kamer appartement ligt op de derde etage en heeft maar liefst een woonoppervlak van 63m2.
Aan de voorzijde heeft u een heerlijk terras met uitzicht op de stad Amersfoort. Bij het appartement zit een eigen parkeerplaats op het afsluitbare binnenterrein en een berging in de onderbouw. Het lichte appartement is voorzien van vloerverwarming.

De indeling:
Entree, ruim opgezette centrale hal met een trapopgang en een lift. Entree van het appartement, hal met meterkast, ruime slaapkamer ,toiletruimte, berging met de CV-ketel en de wasmachine/droger aansluiting, de badkamer met een douche en een vaste wastafel. Tenslotte de ruime woonkamer met een open keukenhoek. In deze ruimte en de hal ligt een lamellen parketvloer. De keuken is voorzien van voldoende kast/ladenruimte.

Kortom, een vrijwel nieuw appartement met onder andere het NS- station ,het centrum, de supermarkt, restaurants en twee bioscopen op loop afstand.

Bijzonderheden:
– Eigen afgesloten parkeerplaats (binnenterrein)
– Eigen berging in de onderbouw
– Modern en netjes afgewerkt
– Ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

Algemeen:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Beschikbaar per 1 april 2020;
– Eigen parkeerplaats € 50,- (verplichte afname);
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden (eerste instantie);
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand inclusief parkeerplaats;
– Geen woningdelers/studenten of vrienden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.