Aan de Zeelt in Nieuwland hebben wij dit ruime drie kamer appartement in de verhuur. Dit is een hoekmaisonette en is anders gelegen. De woning is gelegen op een uniek punt waardoor er fraai uitzicht heeft een perfecte zonligging van balkon en woonkamer. Uitzicht over o.a. Bunschoterweg en in de verte ziet u de Lievevrouwentoren. Heerlijk thuis komen met uw eigen parkeerplaats in ondergelegen afgesloten garage.

Deze 3-kamer woning heeft een nette keuken met kookeiland, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-magnetron oven etc. De woning beschikt over twee slaapkamers. De hoekligging zorgt voor extra licht en uitzicht!
Het relaxte groene woongebied van Stadstuin is gelegen in de milieu wijk Nieuwland te Amersfoort-N nabij A1 en A28 alsmede NS station Vathorst.

Loopt u even mee door de woning?
Entree via hal met meterkast, overloop hal met toilet, badkamer met o.a. douche cabine en wastafelmeubel, twee slaapkamers van respectievelijk 12 m² en 8 m².

Verdieping; overloop met vaste kast, ruime zonnige woonkamer (6,94 x 7,62) met open keuken met kook eiland, vaatwasser, koelkast, vriezer, combimagnetron oven etc.

Het zonnige balkon met fraai uitzicht is echt uniek in Stadstuin!
Op parkeergarage niveau is naast de eigen parkeerplek ook een eigen fietsenberging.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 23 maart 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.