Ben je op zoek naar een speels ingedeelde eengezinswoning in de moderne nieuwbouwwijk Vathorst? Kom dan hier eens kijken! Deze woning heeft een heerlijke tuin op het zuidwesten om de hele dag tot ’s avonds van het zonnetje te genieten.

Vathorst is een jonge en kindvriendelijke wijk, met een modern winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen, het NS station en een bibliotheek. Voor kinderen is het prettig wonen met de natuurboerderij, speeltuintjes en (basis) scholen in de buurt. Ga je met de auto naar je werk? De snelwegen A28 en A1 zijn eenvoudig te bereiken. Gezellig iets drinken of juist een uurtje gezond sporten, er zijn in Vathorst volop mogelijkheden. Maar ook buitengebied richting de randmeren ligt voor je open! Kortom; een leuke eengezinswoning in een heerlijke woonomgeving!

Indeling:
Hal met meterkast en toegang tot de woonkeuken en de inpandige berging. De woonkeuken is voorzien van een laminaatvloer; aan de achterzijde is er ruimte voor de eettafel. Het keukenblok, in rechte opstelling, is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Via de achterdeur kom je in de besloten maar zonnige achtertuin op het zuidwesten, welke nieuw is aangelegd met fraaie betegeling. Het toilet is modern, voorzien van wandcloset en fontein. Het tegelwerk is neutraal met een witte wandtegel en een grijze vloertegel. Via de trap kom je op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Ruime woonkamer voorzien van laminaatvloer met grote raampartijen. Door het vele glas ontstaat er een lichte en prettige leefruimte. Er is voldoende plaats voor een heerlijke loungebank om te ontspannen. De trap geeft toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De indeling is als volgt: ruime overloop, twee royale slaapkamers en een badkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel, tweede wandcloset en wasmachine- en drogeraansluiting.

Tuin:
De tuin van deze woning is te bereiken via de keuken. Het terras ligt op het zuidwesten.

Berging:
De berging is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Via de hal is deze te bereiken.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer en raambekleding opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Voorzien van stadsverwarming;
– Beschikbaar per 01 april 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden, daarna eventueel voor onbepaalde tijd;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.