Prachtig hoekappartement met vrij uitzicht, gelegen op de zevende verdieping, 100 m² woonoppervlak en een strakke afwerking!

Dit leuke 4-kamerappartement ligt op de 7e verdieping van één van de populaire appartementencomplexen aan de Verdiweg en heeft een uitzicht over natuurgebied De Schammer.
Bij binnenkomst in het appartement zal je vanwege het uitzicht en de vele lichtinval direct een plezierig gevoel ervaren. Het appartement beschikt over 2 flinke slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 100 m²!
Winkelcentrum Euterpeplein, openbaar vervoer en het wandelgebied De Schammer zijn allemaal in de directe omgeving. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Amersfoort.

Rondleiding:
Op de begane grond tref je de centrale voordeur met intercom, brievenbussen, trappenhuis en lift. Met de lift of trap bereik je het portiek van de 7e verdieping en het appartement. De hal, met meterkast en berging/cv-ruimte, is ruim en geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. De grote woonkamer is netjes afgewerkt met een laminaatvloer. Vanwege de grote raampartijen komt er veel licht naar binnen en heb je een schitterend uitzicht. Aan de woonkamer grenst de eetkamer, wat ook als slaapkamer gebruikt kan worden, met toegang tot het balkon van ca. 8 m2. Vanuit de hal is deze eet-/slaapkamer ook direct toegankelijk. De woning beschikt over een separaat toilet en de badkamer is uitgevoerd in een neutrale, lichte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting.

De berging bevindt zich op de begane grond van het complex en is voorzien van elektra.
Voor het complex is er ruim parkeergelegenheid.

NB: in de nabije toekomst zal het complex worden getransformeerd in een energieneutraal gebouw met een energielabel A++. Voor meer informatie hierover kun je met ons contact opnemen. De huurprijs zal vanaf dan verhoogd worden met de te besparen maandelijkse kosten.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 02 maart 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.