In dit kleinschalige appartementencomplex bieden wij dit leuke en en goed gesitueerde appartement aan inclusief privé parkeerplaats. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping met een fantastisch uitzicht op de oude stadsmuur van Amersfoort. Het appartement heeft een ruim en zonnig balkon gelegen op het zuidwesten en een berging op de begane grond.

Je loopt vanaf het appartement binnen 2 minuten het bruisende centrum van Amersfoort in met al haar gezellige terrasjes, vele winkels en heerlijke restaurants. Snelwegen als A28 en de A1 zijn op 5 minuten afstand, ook het centraal station van Amersfoort is gelegen op 5 minuten afstand. Ook de bushalte is slechts 2 minuten lopen. Kortom een geweldige locatie in deze mooie stad!

Indeling: entree, hal met toegang tot de slaapkamer welke is gelegen aan de rustige achterzijde van het complex (galerijzijde). Vanaf de hal een vrije toegang tot de ruime woonkamer met half open keuken. De schuifpui over de gehele breedte van het appartement zorgt voor een lichte en ruime woonkamer. Het verrassend grote balkon zorgt voor een prachtig uitzicht over de oude stadsmuur van Amersfoort en door de ligging op het zuidwesten kun je hier tot in de avonduurtjes genieten van een heerlijk zonnetje. De keuken is voorzien van losse apparatuur. Nette badkamer, welke ook te bereiken is vanuit de open hal, is voorzien van een lichte kleurstelling en een groot ligbad, toilet, wastafel en nieuwe plavuizenvloer. Berging in de onderbouw.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder zoals elektra;
– Parkeerplaats verplichte afname € 45,– per maand;
– Collectieve gas en water middels maandelijkse voorschot blokverwarming VVE € 80,– p/mnd;
– Per 3 april 2020 beschikbaar;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
– Niet rokers en geen huisdieren geven de voorkeur;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. voorschot en parkeerplaats € 1100,–;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Aanloopweg (met Lageweg) naar de Hessenweg over Meulunteren, Doesburg naar Kassel (in Hessen, Duitsland).
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.