SUPER APPARTEMENT MET TUIN NABIJ STADSCENTRUM EN NS-STATION INCL. PARKEREN
Dit ruime twee-kamer appartement met een goed op de zon liggende stadstuin vormt onderdeel van een kleinschalig, in 2007 gebouwd, complex. De directe omgeving bestaat uit meer authentieke woningen uit begin vorige eeuw. Op geringe afstand zijn het Eemplein en de binnenstad met de winkels, bioscopen, restaurants en alle denkbare voorzieningen. Bij het appartement behoren een eigen parkeerplaats op het afsluitbare binnenterrein en een fietsenberging met twee eigen bergkasten. Het appartement zelf biedt een aantrekkelijk actueel beeld en – comfort. De tuin is sfeervol en op onderhoudsgemak ingericht.

De indeling :
De hal biedt toegang tot achtereenvolgend de toiletruimte, de berging met de wasmachine, droger en CV-ketel (2007), de ruime en sfeervolle slaapkamer, de compacte badkamer met een wastafelmeubel en douche en tenslotte de woonkamer met de aansluitende half open keuken. Deze heeft meer dan voldoende kast/laderuimte en is voorzien van een koelkast met vriesvak, een oven, een afzuigkap, 4-pits kookplaat en een vaatwasser. De L-vormige, lichte woonkamer is onderverdeeld naar een zithoek en een eethoek en heeft dubbele deuren naar de tuin. De muren in het appartement hebben een spachtelputz wandafwerking en de vloeren zijn voorzien van laminaat.

Kortom een vrijwel instap klaar en aantrekkelijk appartement met tuin en parkeerplaats op een ideale locatie ten opzichte van het gezellige stadscentrum en alle voorzieningen.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 24 april 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert:
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.