SUPER APPARTEMENT MET TUIN NABIJ STADSCENTRUM EN NS-STATION INCL. PARKEREN
Dit ruime twee-kamer appartement met een goed op de zon liggende stadstuin vormt onderdeel van een kleinschalig, in 2007 gebouwd, complex. De directe omgeving bestaat uit meer authentieke woningen uit begin vorige eeuw. Op geringe afstand zijn het Eemplein en de binnenstad met de winkels, bioscopen, restaurants en alle denkbare voorzieningen. Bij het appartement behoren een eigen parkeerplaats op het afsluitbare binnenterrein en een fietsenberging met twee eigen bergkasten. Het appartement zelf biedt een aantrekkelijk actueel beeld en – comfort. De tuin is sfeervol en op onderhoudsgemak ingericht.

De indeling :
De hal biedt toegang tot achtereenvolgend de toiletruimte, de berging met de wasmachine, droger en CV-ketel (2007), de ruime en sfeervolle slaapkamer, de compacte badkamer met een wastafelmeubel en douche en tenslotte de woonkamer met de aansluitende half open keuken. Deze heeft meer dan voldoende kast/laderuimte en is voorzien van een koelkast met vriesvak, een oven, een afzuigkap, 4-pits kookplaat en een vaatwasser. De L-vormige, lichte woonkamer is onderverdeeld naar een zithoek en een eethoek en heeft dubbele deuren naar de tuin. De muren in het appartement hebben een spachtelputz wandafwerking en de vloeren zijn voorzien van laminaat.

Kortom een vrijwel instap klaar en aantrekkelijk appartement met tuin en parkeerplaats op een ideale locatie ten opzichte van het gezellige stadscentrum en alle voorzieningen.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 mei 2021;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.