RUIME EENSGEZINSWONING OP EEN MOOIE PLEK AAN HET WATER.
Aan een zeer kindvriendelijk woonerf in de wijk Kattenbroek gelegen speelse en ruime woning met berging. Opvallend aan deze woning is de bijzondere indeling en het fraaie lichtinval. De woonkamer is met name erg licht door de hoge vide en de vele raampartijen. De gezellig aangelegde achtertuin is aan het water gelegen en zuidwest gericht. Op korte afstand bevindt zich winkelcentrum "Emiclaer", diverse scholen, openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de A1 en A28.

Indeling:

Begane grond:
Entree, ruime hal met een voorraadkast en een modern toilet. De woonkamer is aan de zonnige achterzijde gelegen en heeft een prachtig vrij uitzicht. Aan de voorzijde bevind zich de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vrieskast, vaatwasmachine en gaskookplaat. Tijdens het koken heeft u hier ook erg prettig uitzicht op de voortuin.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamer. Daarnaast is er een videkamer die in open verbinding staat met de woonkamer. Deze kamer is voor diverse doeleinden geschikt, waaronder een hobby-/studeerkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, aparte douchecabine, hangend toilet en buitenraam die voor de extra ventilatie zorgt.

2e Verdieping:
Door het dakkapel is er een ruime voorzolderkamer ontstaan die daarnaast beschikt over 2 ruime slaapkamers.

Algemeen:
– Per 1 april 2020 beschikbaar;
– De woning word deels gestoffeerd opgeleverd;
– Bouwjaar 1993;
– Woonoppervlakte ca 135m2;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Het Vooruitzicht: Thema’s van de wijk Kattenbroek zijn onder meer thuis zijn en reizen. Bij dat laatste past het verlangen of vooruitzien naar weggaan of thuiskomen.

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.