Bent u op zoek naar een instapklare tussenwoning met o.a. 3 slaapkamers. Wij hebben het!

Omschrijving:
Via de entree bereikt u de hal met meterkast en toiletruimte. Bij binnenkomst komt u in een sfeervolle woonkamer welke is afgewerkt met parketvloer. Openslaande tuindeur naar de achtertuin. De achtertuin is aangelegd met moderne sierbestrating en is er een berging aanwezig welke is voorzien van elektra.

Er is een moderne open keuken met eigentijdse complete keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van diverse laden en kastjes, koelkast, vrieskast, rvs spoelbak, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en combi oven/magnetron.

Via vaste trapopgang in de hal naar de 1e verdieping waar 3 slaapkamers zijn en is de trapopgang alsmede in de slaapkamers de vloer afgewerkt met laminaat. Een moderne betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche, badmeubel met wastafel en zwevend closet.

Via de vaste trapopgang naar de 2e verdieping te bereiken voorzolder met toegang tot 4e slaapkamer met dakkapel. Voorzolder met aansluiting t.b.v. wasapparatuur en opstelling HR c.v. combi-ketel (bouwjaar 2016). Ruime zolderslaapkamer 4 met dakkapel aan achterzijde, Velux dakvenster en afgewerkt met laminaatvloer, De woning is energiezuinig door het gebruik van vloer, gevel en dakisolatie alsmede dubbele beglazing.

Kortom een woning op een mooie gewilde woonlocatie welke u beslist moet komen bezichtigen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 april 2020;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (wand en vloer afwerking)
– Huurperiode: de woning is beschikbaar voor 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Gunning eigenaar;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers/student of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maandenhuur.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van alle denkbare voorzieningen. Zo heeft u speeltuin, scholen, kinderopvang, supermarkt, openbaar vervoer en overige winkels op loopafstand. U bent in enkele autominuten op de autosnelweg A1 en A28. Het historisch centrum van Amersfoort ligt op ca. 15 minuten fietsen afstand en het winkelcentrum Kraailandhof bereikt u in enkele fietsminuten. Kortom, een locatie die veel heeft te bieden en waar u heerlijk kunt wonen.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

* Het dorp Hoogland is sinds 1974 een onderdeel van Amersfoort. Door de sociale gemeenschap, traditionele gewoonten, agrarische roots en vriendelijke sfeer is het dorpskarakter nog wel overal herkenbaar. In het westen kijk je zelfs uit over de weilanden van het buitengebied Hoogland-West, waar tevens een golfclub is gevestigd. In Hoogland zijn veel verschillende gebouwtypen, grootte en architectuur te zien. Boerderijen en landarbeiderswoningen zijn restanten van de oorspronkelijke agrarische bebouwing. Vrijstaande en halfvrijstaande woningen en kleine en grote bedrijfspanden kenmerken de periode tot de jaren zeventig. Daarna (groeistad, Hoogland onderdeel van Amersfoort-Noord) verschenen ook eengezinsrijtjeswoningen en appartementen (bijvoorbeeld Zuivelhof) en meer compacte centrumbebouwing aan de Zevenhuizerstraat en Hamseweg. Deze voormalige ‘hoofdstraat’ vormt nog steeds de ruggengraat van het dorp. Hoogland telt bovengemiddeld veel voorzieningen, van basisscholen en gezondheidszorg tot horeca en winkels voor dagelijkse aankopen. Hooglanders zijn dan ook trots op hun dorp: het verenigingsleven bloeit enorm en er wordt veel georganiseerd. Zoals het ‘grootste carnaval’ boven de grote rivieren, dat elk jaar duizenden bezoekers trekt, het vierdaagse Dorpsfeest Hoogland, in stadspark Schothorst aan de oostkant van de wijk. De bereikbaarheid goed. Via de Bunschoterstraat ben je binnen enkele minuten op de A1. Dit is een belangrijk pluspunt van Hoogland.