Nieuw in de verhuur bij Govaert! twee onder één kap woning volledig gerenoveerd!
Op een mooie plek aan een rustig en idyllisch laantje in Leusden-Zuid staat deze uitgebouwde twee onder één kap woning met riante tuin en eigen oprit.

De zonnige, beschutte achtertuin is op het zuidoosten gelegen en biedt u zeer veel privacy. De woning ligt op loopafstand van natuurgebied "Den Treek" met zijn vele wandelpaden, winkels, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en nabij de uitvalswegen A 28 en de A12.

De indeling is als volgt:
Entree, hal , trap, toiletgelegenheid en meterkast. Lichte woonkamer van 25m2 wordt voorzien van keurige laminaat vloer met half open moderne keuken van ca. 9m2 voorzien diverse inbouwapparatuur o.a. vaatwasmachine en een uitbouw van ca. 6m2 aan de achterzijde is er een efficiënte woonruimte ontstaan.

Trap naar de 1e verdieping. Drie prima slaapkamer van ca; 5, 10 en 11m2 en tevens een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, toilet en douche.
Gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Via de overloop is er nog een vliering.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 95 m²;
• Volledig gerenoveerd;
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per ca. 10 april 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod! Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend