Nette kamer met privé balkon beschikbaar op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein.
Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen en is het heerlijk zonnig.

U heeft woongenot in een lichte kamer waarvan de vloer is voorzien van laminaat. De kamer is van binnen voorzien van nieuw schilderwerk. Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. De kamer bevind zich op de eerste etage aan de voorzijde. Hieronder heeft vrij uitzicht over het Neptunusplein.
De badkamer bevind zich ook op de eerste etage. Badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Ruime keuken voorzien van gasfornuis. Tevens is er wasmachine aanwezig waarvan u gebruik mag maken. Zowel de badkamer als keuken worden gedeeld met één persoon.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Algemeen:
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Per 01 april 2020 beschikbaar;
– Huurprijs is incl. gas, water, elektra, tv , internet;
– Minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
– De woning is gestoffeerd (alleen vloer);
– Woonoppervlakte 18 m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand.
– Gunning eigenaar.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.