In het oude centrum van Amersfoort aan de prachtige en statige Weverssingel, vlakbij de Appelmarkt gelegen pand met bovenwoning gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand ca. 90 m2.

Indeling:
Gedeelde portiek voor in totaal 3 appartementen, tevens bevindt zicht direct achter de voordeur een berging met ruimte voor het stallen van de fietsen. Via de trap komt je aan op de eerste verdieping, voordeur appartement, overloop met halfopen keuken voorzien van fornuis en oven aangrenzend toilet. Vervolgens een aantal traptreden op naar een zeer riante woonkamer met aan je linkerhand de badkamer is voorzien van douche, wastafel en separaat toilet. Slaapkamer rechts ca. 12m2 De gehele woning is voorzien van vloerbedekking.

De woning wordt verbouwd. Er komt een nieuwe keuken, een nieuwe laminaatvloer in het keukendeel en een zwevend akoestische vloer in het woon/slaap gedeelte.

Algemeen:
– Beschikbaar per 15 mei 2020 (o.v.b. van werkzaamheden);
– Huurperiode bepaalde tijd maximaal 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas, water en elektra € 125,00;
– Tv en internet uitsluitend via glasvezel op eigen naam;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Gunning eigenaar;
– waarborgsom 1 maand huur incl maandelijkse voorschot;
– Parkeren middels vergunning.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

NB: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de zeventiende eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.