** de bezichtigingsronde zit vol geboekt**

In één van de leukste authentieke straatjes van Amersfoort staat deze ver- en uitgebouwde woning uit het begin van de vorige eeuw.
Op enkele minuten loopafstand is het levendige stadscentrum van Amersfoort met de winkels, het uitgaansleven, de diverse voorzieningen en het NS-station. Ook per auto zijn de uitvalswegen gemakkelijk en snel bereikbaar.

Woning is in twee delen verhuurd, de begane grond komt beschikbaar!

De indeling van de woning:
Via de hal met deur naar de studio. De woonkamer is heerlijk licht en voorzien laminaatvloer. Via de woonkamer bereikt u de ruime tuin middels openslaande deuren. De keuken is tevens te bereiken via de woonkamer en is voorzien van een gasfornuis met oven en een vaatwasser. Ook de wasmachine aansluiting zit in de keuken. Via de keuken is de badkamer te bereiken met toilet en douche. De tuin is tevens te bereiken via een deur in de keuken. ER is een achterom aanwezig.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen en servicekosten middels eigenaar € 150,- per maand;
– Beschikbaar per 01 april 2020;
– Gunning eigenaar, éénpersoonshuishouden;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Genoemd naar het gasthuis Aldegonde dat in 1890 werd opgericht door Mr. Hendrik Johan Herman Baron Van Boetzelaar van Oosterhout en zijn echtgenote Jonkvrouw M.L. de Beaufort. Zie ook Van Marnixlaan.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.