Met de trein naar uw werk? Wij hebben de geschikte woning voor u met het centraal station op steenworp afstand!
3 kamer appartement van ca. 105m2 gelegen op de derde etage voorzien van alle luxe en comfort. Voorzieningen zoals supermarkt en de gezellige historische binnenstad bevinden zich op loopafstand.

Indeling:
Centrale entree, hal, lift naar derde verdieping. Entree appartement, hal, separaat toilet, badkamer voorzien van wastafel, bad en douche. Washok, hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon, tweede ruime slaapkamer. Woonkamer van ca. 45m2 met luxe open keuken voorzien van o.a. koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Tevens vanuit de woonkamer toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.

Bijzonderheden:
– Nieuwbouwcomplex 2010, opp. ca. 92 m2
– Berging onder het maaiveld
– Inclusief privé parkeerplaats
– Geen huisdieren en niet-rokers hebben de voorkeur
– centrale vloerverwarming en warmwater door gebruik van aardwarmte pompen.

Algemeen:
– servicekosten gebouw gebruik huurder incl. parkeerplaats € 50,– per maand;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden;
– Opzegtermijn minimaal 2 maanden;
– Beschikbaar per 18 mei 2020;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Nutsvoorzieningen gemuteerd op naam huurder;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.