Op loopafstand van de gezellige oude binnenstad, het Eemplein en tegenover het Centraal Station ligt dit moderne 2-kamer-appartement. Naast de ultieme ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (zowel bus als trein) zijn ook de uitvalswegen naar de diverse snelwegen prima bereikbaar. Een ideale woonlocatie!

Het appartement ligt op de 3e verdieping aan de rustige achterzijde en is zowel met de lift als via trapopgang bereikbaar. In de onderbouw is er een eigen berging. Achter het complex is een gezamenlijke buitenplaats met fietsenstalling en een royaal terras, waar u in alle rust van de zon kunt genieten.

Het Piet Mondriaanplein en omgeving vormen vanaf het Centraal Station gezien de entree naar een levendig gedeelte van Amersfoort. Op loopafstand vind je supermarkten, de gezellige oude binnenstad en het Eemplein met diverse voorzieningen zoals een bioscoop, bibliotheek en de AH XL. Naast dit levendige gedeelte is er ook veel groen in de directe omgeving. Er zijn diverse plantsoenen en Bos Birkhoven ligt op slechts 5 minuten fietsafstand.

Indeling:
Entree / hal met eiken lamelparket, meterkast met slimme meter en glasvezel aansluiting; kastruimte met opstelling CV-HR-combiketel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Toegang tot ruime woonkamer met rustiek eiken lamelparket, glasvezelbehang en 4 kunststof draai-/kiep ramen met HR++ glas. Moderne open keuken in rechte opstelling met diverse inbouw-apparatuur waaronder een gaskookplaat, RVS wasemkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.

De slaapkamer beschikt eveneens over een kunststof draai/kiep ramen, hoogwaardig tapijt en glasvlies behang. In de moderne badkamer bevindt zich een inloopdouche met glazen deur, toilet en een wastafelmeubel.

Algemene informatie:
• Huurprijs is exclusief € 75,– servicekosten/parkeerplaats;
• Volledig gerenoveerd;
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per 17 april 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend