Prachtig wonen aan de rand van het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug, dat kan binnenkort aan de Woudenbergseweg 50 in Maarsbergen. Dit pand is gebouwd rond 1900 en is gerenoveerd tot vijf luxe appartementen. Hoewel het pand gerenoveerd is zijn er nog oude details terug te vinden. De sfeer is knus.

Wil jij graag in Maarsbergen wonen, dit is je kans!

Het complex is verdeeld in vijf verschillende appartementen voorzien van moderne afwerking. De appartementen worden met hoogwaardige kwaliteit gebouwd en zijn compleet afgewerkt met vloer, strakke wandafwerking en complete keuken en sanitair. Kortom een echt turn key appartement en u kunt er zo in! Elke woning zal een eigen parkeerplek krijgen en een eigen zitje van ca. 10 m2.

Appartement 1:

Indeling: hoofdentree met toegang tot de woning. De woning beschikt over vier kamers, een badkamer met inloopdouche, wasmachine aansluiting, dubbele wasbak en toilet. Er is een separaat toilet. De keuken is strak en voorzien van moderne apparatuur. De woning is op verschillende manieren in te delen en beschikt over in totaal vier kamers.

Algemeen:
– Beschikbaar in overleg;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, in eerste instantie voor 24 maanden beschikbaar;
– Waarborgsom ten hoogte van minimaal 1 maand huur inclusief servicekosten;
– Exclusief maandelijks voorschot en gemeentelijke belastingen;
– Maandelijks voorschot van ca. €100,-/€ 150,– voor elektra, gas, water middels tussen meters en internet. Dit verschilt per appartement.
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Gunning eigenaar

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!