** de bezichtigingsronde zit volgeboekt **

Volledig gerenoveerd appartement te huur, dit is het pareltje van het complex en misschien wel de gehele buurt!
Wonen in de mooiste en groenste wijk van Amersfoort? Het Bergkwartier is een zeer geliefde wijk onder de Amersfoorters vanwege haar ligging, klasse en uitstraling. De hele wijk is beschermd stadsgezicht.

Het complex ligt strategisch ten opzichte van CS Amersfoort, de historische binnenstad, natuurgebieden en uitvalswegen.

Het appartement, met maar liefst 3 slaapkamers gelegen op de tweede verdieping, is verrassend ruim en heeft aan beide kanten een heerlijk, goed balkon om te genieten van de zon en het groenrijke omgeving. Zo heb je altijd de vrolijk-makende zon of de verkoelende schaduw.

Indeling:
Centrale hal en doorgang naar bergingen, trapopgang naar tweede verdieping.
Eigen entree/ hal, nieuwe meterkast voorzien van voldoende groepen, links de keuken in rechte opstelling met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine, koelkast en combi-magnetron, opstelling CV –ketel (Bosch, bouwjaar 2010), en wasmachine aansluiting. Tevens toegang naar het balkon aan rustige straatzijde met de avondzon.

Rechts van de hal toegang naar de woonkamer: ruimte, licht en een prettige, rustige sfeer komt je tegemoet! De hoekjes en deuren maken je nieuwsgierig naar de rest van het speels-ingedeelde appartement!
Aan de woonkamer grenst de eerste slaapkamer met een tweede balkon. Deze ruimte leent zich ook perfect om bij de woonkamer te betrekken!

Na de woonkamer volgt een tweede hal die toegang biedt naar slaapkamer 2 en 3 aan de voorzijde van de woning. De vernieuwde badkamer is compact, maar biedt alles wat nodig is.

Algemene informatie:
– Dubbelglas, alles strak en nieuw!
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer plus raambekleding )
– Per 4 mei 2020 beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden conform nieuwe huurwet juli 2016 aansluitend onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. service kosten
– De woning is niet beschikbaar voor woningdelers!

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod! Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, Nederlands jurist en politicus; lid van de Tweede Kamer 1862-1866, 1871-1877; minister van Binnenlandse Zaken in het door hem geformeerde kabinet 1877-1879; lid van de Eerste Kamer 1888-1893. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878). Aanvankelijk vastgesteld als Kappeyne van de Copellolaan geheten (rb.nr. 363 van 29 december 1953).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.