Nieuw in de verhuur!
Op de derde (bovenste) woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex bevindt zich dit ruime en lichte 4-kamer appartement met lift, balkon.
De nabijheid van openbaar vervoer (NS station Schothorst en bushaltes om de hoek), uitvalswegen en een winkelcentrum op 100 meter maken de ligging van appartementencomplex "De Vlinder" uniek. Kortom, de wereld aan uw voeten.

Dan de indeling zelf. De entree tot het gebouw is mogelijk met sleutel dan wel via de deurbel waarbij de deur via de intercominstallatie kan worden geopend. De centrale hal geeft de keuze tot het gebruik van de lift of de trap naar de derde woonlaag.

Aangekomen op de derde woonlaag geeft de galerij toegang tot deze aantrekkelijke woning.
Achter de voordeur de ruime hal met aan de linkerhand de grote slaapkamer. Vervolgens aan de rechterhand de tweede slaapkamer. Tussen de grootste kamer en de badkamer is een cv-kast en toiletruimte. Naast het toilet is de badkamer met doucheruimte, wasmachineaansluiting en wastafel. Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer gesitueerd. De lichte woonkamer beschikt over een grote raampartij aan de voorzijde. Aan de woonkamer grenst de extra kamer, die vaak gebruikt wordt als eetkamer of studeerkamer, maar die ook als slaapkamer gebruikt kan worden. Deze kamer geeft toegang tot het ruime balkon.

In de onderbouw is een parkeergarage gelegen waar men de beschikking heeft over een eigen parkeerplaats (overdekt) en een ruime berging.

Aanvullende informatie:
• Spiksplinternieuwe moderne keuken sinds april 2019;
• Eigen parkeerplaats incl. servicekosten huurder
• Beschikbaar per 1 juni 2020;
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
• Exclusief energievoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
• Geen huisdieren en niet rokers genieten de voorkeur;
• Gunning eigenaar middels screening en ontmoeting;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB; Roman in brieven uit 1777 geschreven door Elizabeth (Betje) Wolff, 1738-1804, en Agatha (Aagje) Deken, 1741-1804. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend