Midden in het winkelcentrum Emiclaer staat deze woontoren met op de vijfde verdieping dit fraaie 3-kamer hoekappartement. Niet alleen diverse voorzieningen als winkels en sportgelegenheden zijn binnen handbereik, ook uitvalswegen (A1) en station Amersfoort Schothorst liggen op een steenworp afstand. Bovendien biedt het winkelcentrum voldoende gratis parkeergelegenheid, waaronder een parkeergarage. Laat u zich verrassen door het schitterende uitzicht op de vijverpartij en het achterliggende landgoed Schothorst!

Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten portiek, een liftinstallatie, trappenhuis en iedere woning heeft een eigen berging op de begane grond. Het appartement is ruim opgezet, speels ingedeeld, verkeert in een goede staat van onderhoud en is voorzien van een mooie donkere laminaatvloer en lichte wandafwerking. Door de vele raampartijen is de woning bijzonder licht te noemen.

Indeling: entree, diepe ruime hal en toegang tot de diverse verblijfsruimten, tweetal ruime slaapkamers (ca. 16m2 en 9m2), stookkast (Intergas CV combiketel), separaat toilet, keurige badkamer voorzien van ligbad/douche & wastafel en een wasmachine aansluiting. De royale en bovenal lichte woonkamer is via de hal bereikbaar en geeft middels een schuifpui toegang tot het zonnige en ruime balkon met fraai uitzicht over o.a. een waterpartij en de omliggende wijk Kattenbroek. De strak uitgevoerde, moderne halfopen keuken biedt veel comfort en is voorzien van diverse luxe (inbouw)apparatuur.

Altijd al op zoek naar een goed afgewerkt appartement met fraai uitzicht? Dan heeft u die nu gevonden. Laat de verhuiswagen maar voorrijden, u kunt er zo in!

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (o.a. vloer);
– Beschikbaar per ca. 15 april 2020;
– Huurperiode in eerste instantie maximaal 2 jaar;
– Exclusief energievoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
– Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Vrij parkeren in de straat.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
De naam Emiclaer gaat terug op de maalschap (markegenootschap) van Wede en Emiclaer die voor het eerst in 1282 wordt genoemd. Bovendien verwijst Emiclaer naar het gerecht (te vergelijken met de tegenwoordige gemeente) dat toen al bestond. In beperktere zin tenslotte slaat de naam op de hoeve Emiclaer, die tot de maalschap behoorde.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend