** vol geboekt **

Welkom bij project Beringstraat! Wil jij graag wonen in een prachtig nieuw appartement vlakbij het centrum van Amersfoort?
Zoek dan niet verder want dit is je kans!

Beringstraat 27 te Amersfoort,

In de winter er heerlijk warmpjes bij zitten in één van deze woningen. Wie wil dat nou niet!

Complex: Het complex is voorzien van alle gemakken. 23 appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de onderbouw en rondom het complex met privé plekken. Een gemeenschappelijke fietsenberging, ruime entree met plateaulift, een balkon behoren tot de gemakken van dit complex.

Dit type heeft een ruime, praktische indeling en bevindt zich op de derde en tevens bovenste woonlaag.

Indeling: Ruime entree, meterkast, aparte berging met wasmachine-aansluiting, moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken waaronder ook de living. Lichte en ruime woonkamer van 30m2 met toegang tot de loggia. Moderne open keuken voorzien van gasfornuis, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Algemeen:
– Beschikbaar in overleg;
– Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Incl. eigen parkeerplaats in de garage;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Bijzonderheden:
– Gebruikersoppervlakte ca. 71,1 m2;
– Privé parkeerplaats;
– Moderne vloer;
– Modern en strak afgewerkt;
– Complete keuken en badkamer;
– Goede locatie vlakbij centrum;
– Openslaande deuren / veel lichtinval.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Beringstraat: Vitus Bering, 1680-1741, Deens poolvaarder in Russchische dienst. Voer in 1728 langs de noordkust van Siberië en later via de naar hem genoemde Beringstraat en Beringzee naar de Noordelijke IJszee. Op een tweede tocht, in 1741, ontdekte hij de kust van Alaska en de Aleoeten. Naar hem is ook Beringeiland genoemd