Mis deze buitenkans niet!
Prachtig ruim, hip en volledig gemoderniseerd appartement op loopafstand van de bruisende binnenstad van Amersfoort. Deze Studio appartement is tip top en op alle fronten aangepakt! Dit complex bestaat uit 4 woonlagen.

De keuken is voorzien van alle gemakken waaronder, 4 pits fornuis, vaatwasser en combi oven/magnetron. Moderne nieuwe badkamer met douchecabine, opbergkasten, wastafel en design radiator. Separaat toilet.

Via de gemeenschappelijke entree loopt u via de hal naar de trap, twee hoog aangekomen komt u bij de voordeur hier is bevindt voldoende ruimte voor bv schoenen en kapstok. Trap naar derde etage, douchecabine en badkamer voorzien van WMA en toilet. Ruime open woonkamer met zicht tot in de nok en diverse dakramen. Vanuit de woonkamer is de half open keuken te bereiken.

Door de gunstige ligging bent u hier verzekerd van een goede nachtrust. Elk appartement beschikt over een eigen cv installatie alsmede zijn eigen meterkast, energie is dan ook op eigen naam zoals het hoort.

In de onderbouw heeft u een berging ca. 8m2. De berging is toegankelijk vanuit binnen in de hal als vanuit buiten aan de achterzijde. Kortom een heerlijke moderne sfeervolle plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Wilt u kijken? Wij laten u het graag zien!

Algemeen:
– Beschikbaar per direct, in overleg
– De woning wordt gestoffeerd (vloer) opgeleverd
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden
– Energievoorzieningen op naam van de huurder
– Exclusief gemeentelijke belastingen
– Huurperiode minimaal 12 maanden maxinaal 24 maanden eerste instantie
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur.
– Gunning eigenaar

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: ”Bergstraat” Deze weg voert langs de voet van de Amersfoortse berg. Na een verzoek van de bewoners werd de oorspronkelijke naam Watersteegje (al genoemd in 1698) in 1881 gewijzigd in Lange Bergstraat, dit omdat er destijds in Amersfoort al twee Waterstegen waren, in de Kruiskamp en bij de Hellestraat. De straat liep destijds vanaf het huidige Prinses Julianaplein naar de Stationsstraat. In 1914 werd de naam van de straat voor wat betreft het gedeelte tussen de Utrechtseweg en de Stationsstraat gewijzigd in Vlasakkerweg en voor wat betreft het gedeelte tussen Prinses Juliananplein en Utrechtseweg in Bergstraat.