**vol geboekt**

Zoekt u een appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit ruime 2-kamer appartement ligt op de derde etage en heeft maar liefst een woonoppervlak van 63m2.
Aan de voorzijde heeft u een heerlijk terras met uitzicht op de stad Amersfoort.
Bij het appartement zit een eigen parkeerplaats op het afsluitbare binnenterrein en een berging in de onderbouw. Het lichte appartement is voorzien van vloerverwarming.

De indeling:
Entree, ruim opgezette centrale hal met een trapopgang en een lift. Entree van het appartement, hal met meterkast, ruime slaapkamer ,toiletruimte, berging met de CV-ketel en de wasmachine/droger aansluiting, de badkamer met een douche en een vaste wastafel. Tenslotte de ruime woonkamer met een open keukenhoek. In deze ruimte en de hal ligt een lamellen parketvloer. De keuken is voorzien van voldoende kast/ladenruimte.

Kortom, een vrijwel nieuw appartement met onder andere het NS- station ,het centrum, de supermarkt, restaurants en twee bioscopen op loop afstand.

Bijzonderheden:
– eigen afgesloten parkeerplaats (binnenterrein)
– eigen berging in de onderbouw
– Modern en netjes afgewerkt inclusief nieuw schildwerk
– ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen!

Algemeen:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar per 2 juni 2020;
– Servicekosten per maand € 55,– incl. prive parkeerplaats;
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
– Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend

Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.