Op de Kreupelstraat bieden wij dit leuke twee kamer appartement met royaal dakterras aan. De Kreupelstraat ligt aan de Kamp en op loopafstand van minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen.

Het complex is in 2001 geheel gerenoveerd en zijn er meerdere appartementen bij gebouwd. Het appartement beschikt over een gesloten portiek, trapopgang en liftinstallatie. Bij de renovatie is het appartement goed geïsoleerd en zijn de ruimtes praktisch ingedeeld.

Appartement: entree. Meterkast. Hal met royale bergkast met opstelling CV-Ketel. Woonkamer met open eenvoudige keuken en openslaande deuren naar het royale dakterras met uitzicht op de binnenplaats van het complex. De lichte woonkamer heeft een laminaatvloer en is netjes afgewerkt. Vanuit de woonkamer en vanuit de badkamer bereikt u de slaapkamer. Badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel, wasmachineaansluiting en designradiator. In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Kortom een prettig appartement op een bijzonder leuke locatie in het centrum van Amersfoort.

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 15 mei 2020;
– Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
– Servicekosten zijn inbegrepen (vve);
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Gunning eigenaar;
– waarborgsom 1 maand huur ;

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Deze straatnaam wordt in 1480 voor het eerst in de bronnen aangetroffen. Toen er in 1531 en later pestepidemieën woedden in Amersfoort, moesten de monniken van het nabijgelegen Sint-Jansklooster hun kapel openstellen voor de pestlijders, hun familie en buren. Die mochten uit vrees voor besmetting geen kerkdiensten in de Joriskerk meer bezoeken. Waarschijnlijk zetten deze kloosterlingen zich al eerder voor deze zieken in in dat geval dankt de Kreupelstraat haar naam ongetwijfeld aan deze zieken, die als gevolg van grote builen in hun liezen kreupel liepen.