** VOL GEBOEKT **

Dit type maisonnette heeft een luxe, strakke afwerking en veel licht voeren de boventoon met prachtig uitzicht over de kindvriendelijke buurt De Bron in Amersfoort Vathorst. Begane grond en twee verdiepingen, een balkon en dakterras, veel bergruimte en een prachtige lichte slaapkamers is deze maisonnette een schot in de roos voor (uitbreidende) gezinnen. De maisonnette bevindt zich aan de Koraalzee 49 in Amersfoort.
Loop je mee?

Begane grond
Na de entree loopt u binnen in een zeer open woonkamer met veel daglicht door de aanwezige ramen aan de voor- en achterzijde en de glazen deuren naar het balkon. Een prachtige houten vloer in neutrale olie is strak over de gehele verdieping gelegd. De woonkamer bevat ook veel handige bergruimte in de vorm van een handgemaakte trapkast.

Vanuit de woonkamer loopt u door naar het eetgedeelte. De luxe keuken heeft een moderne uitstraling met een natuurstenen aanrechtblad en keukenkastjes gemaakt van het extra stevige resopal. Deze keuken biedt meer dan de gebruikelijke gemakken: naast een koelkast, ruime vriezer en een vaatwasser, is er een combi-oven, een gaskookplaat op glas met wokbrander, stoomoven en een heet water boiler.

Tenslotte is er op deze verdieping ook een toilet te vinden en een meterkast met extra groepen.

Begane grond – terras en balkon
Een pluspunt bij uitstek is dat u op de begane grond een dakterras (voorzien van buitenkraan) heeft aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde. Dit betekent dat u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kunt genieten van de zon. Dankzij de hogere ligging van de woning, heeft u een prachtig uitzicht uitkijkend over het water en kunt u ontspannen observeren hoe de wijk leeft. Een ideale plek voor de lente- en zomermaanden!

Eerste verdieping
U vindt op deze verdieping twee ruime slaapkamers. Met name de master bedroom op deze verdieping is zeer ruim, en is eventueel in 2 kamers te splitsen. De badkamer heeft een moderne, strakke en luxe afwerking en is voorzien van een zeer ruime douche met glazen wand en draingoot.

Tweede verdieping + vliering
Aan ruimte komt u in deze woning beslist niets tekort. De in 2017 verbouwde zolder kan als derde slaapkamer ingezet worden, maar kan ook gesplitst worden tot twee afzonderlijke kamers. Uniek zijn ook de drie luxe afgewerkte velux dakramen die veel natuurlijk daglicht geven. Achter een scheidingswand worden de wasmachine en droger uit het zicht gehouden. Verder is er meer dan voldoende bergruimte: Naast knieschotten aan beide zijden van de zolder, bereikt u via een vlizotrap een ruime vliering. Deze beslaat de gehele breedte en lengte van de zolderverdieping.
U vindt op deze zolder verder nog een separate hal met cv-ruimte.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per direct;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden, voor langere termijn beschikbaar;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!