WONEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN AMERSFOORT IN EEN GEMEENTELIJK MONUMENT? DAT KAN!

In dit herenhuis aan de stadsring hebben wij dit volledige en stijlvolle appartement beschikbaar. Het pand is van zowel architectonisch, stedenbouwkundig als cultuurhistorisch van bijzondere betekenis en derhalve een gemeentelijk monument. Het heeft nog de oorspronkelijke glas-in-lood-ramen in diverse ruimtes.
Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud pands in aan de Stadsring met alle voorzieningen op loopafstand. Binnen vijf minuten in hartje binnenstad, met 10 minuten op het Centraal Station en via de Stadsring zijn uitvalswegen makkelijk te bereiken.

De verbouwing is bijna klaar, binnenkort komen er nieuwe foto’s online!

De woning wordt geheel kant en klaar opgeleverd! (m.u.v raam stoffering)

Indeling:
Statige entree midden in het pand, via de hal links kom je in de lichte woonkamer van ca. 26m2, rechts de ruime slaapkamer van ca. 18m2, tevens bevindt zich hieronder een riante kelder ook van ca. 18m2.
Gesloten keuken voorzien van alle hoognodige luxe o.a. vaatwasmachine.
Badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.


Algemene informatie:
• Internet XS4all is reeds gerealiseerd na 12 maanden opzegbaar, verplichte afname;
• Woonoppervlak ca. 84 m²;
• Exclusief gemeentelijke belastingen;
• Energievoorzieningen op eigen naam;
• Optioneel parkeerplaats bij te huren, € 90,- per maand;
• Beschikbaar per 1 juli 2020, onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar, langer bespreekbaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw stroomde hier een gracht. De ontwikkeling van Amersfoort en het toenemende verkeer noopten tot het dempen van de gracht. Aanvankelijk Rondweg geheten (besluit van 29 juli 1958); vervolgens werd tot in 1961 overwogen om een andere naam te kiezen, maar het bleef tot het rb. van 1966 bij Rondweg. Voor de naam Stadsring werd gekozen omdat die beter aansloot bij het stelsel van wegen buiten de oude binnenstad. Tot het moment van ingang van het rb. (1 januari 1968) droegen de parallelwegen de namen Wijersstraat, ’t Laantje, Bekensteinselaan, Sint Ansfridusstraat, Plantsoen West en Plantsoen Zuid. De tunnel die de Stadsring en de Amsterdamsestraat verbindt is in 1958 in gebruik genomen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.