Dit unieke aanbod van ca. 100 m2 woongenot ligt op een al even unieke locatie. Deze betaalbare en instant hoekmaisonnette op de eerste verdieping van een portiekflat is gesitueerd in een lommerrijk deel van het prachtige Bergkwartier. Groen, groener, groenst én toch op fietsafstand van het bruisende stadscentrum en openbaar vervoer. De woning bestaat uit maar liefst drie slaapkamers, eetkamer en een heerlijk ruime woonkamer met uitzicht op een royaal grasveld en volwassen groen. Dankzij de traditionele bouw laat deze maisonnette zich desgewenst ook makkelijk anders indelen.

Via de entree heeft u toegang tot een slaapkamer, de eetkamer, keuken, trapkast, het toilet en de living. De woonkamer met houtkachel is heerlijk licht en zonnig. U kijkt aan beide zijden schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt. Aan de voorzijde heeft u de toevlucht tot een loggia. Vanuit de woonkamer is de badkamer met douche en wastafel toegankelijk. De dichte keuken heeft een tweede balkon.

Op de tweede etage heeft u via een riante overloop toegang tot een bergkast, stookruimte en twee slaapkamers. Deze overloop is uitermate geschikt om er een tweede badkamer te realiseren.

Op de begane grond heeft u nog een riante berging van bijna 15 vierkante meter met eigen stroomvoorziening.
Deze maisonnette is perfect onderhouden. De woning grotendeels uitgerust met dubbelglas en het dak is gedeeltelijk geïsoleerd. Het energielabel staat op E.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak ca. 100 m2,
• 4-kamer appartement
• Balkon gelegen op het zuidwesten
• Berging op de begane grond, met eigen elektravoorziening
• Parkachtige en bosrijke omgeving
• Vrij uitzicht
• Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Algemeen:
- Per 15 juni 2020 beschikbaar;
- Het appartement wordt volledig gestoffeerd opgeleverd;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar;

Omgeving:
Ruys de Beerenbroucklaan ligt in de buurt T.H. Heemskerklaan in Amersfoort, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

NB: Jonkheer Charles Joseph Marie Ruijs de Beerenbrouck, tot 1895 Ruijs van Beerenbroek, 1873-1936, Nederlands staatsman; r.k. Tweede Kamerlid 1905-1918; minister-president 1918-1925 en 1929-1933, tussentijds en opnieuw vanaf 1933 voorzitter van de Tweede Kamer.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.