**VOL GEBOEKT**

Gezellig wonen tegenover winkelcentrum Emiclaer. In Amersfoort Noord, in de wijk Kattenbroek, ligt deze leuke gerenoveerde woning met een aparte slaapkamer. Het ligt dicht bij een recreatievijver en Stadspark Schothorst, op korte afstand van sportvoorzieningen, openbaar vervoer en een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen (A1, A27 en A28). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: loopt u even mee?

BIJZONDERHEDEN:
De woning ligt op de tweede etage: gezamenlijke entree/hal, meterkast. trap naar tweede etage, overloop, slaapkamer, keuken, dakterras, woonkamer en riante badkamer.

ALGEMENE INFORMATIE:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Beschikbaar per 01 juli 2020;
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
- Maandelijkse voorschot € 100,- t.b.v. g/w/e tv en internet;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. maandelijkse voorschot;
- Gunning eigenaar.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.