Geschakelde HOEKWONING met carport en stenen berging. Een heerlijke gezinswoning aan een rustige, kindvriendelijke straat aan de rand van het dorp Soesterberg. Centraal gelegen t.o.v. uitvalswegen; onder andere A28 en provinciale wegen richting Zeist en Amersfoort. Ook zijn de bossen op korte afstand!

De achtertuin ligt op het zuiden en biedt veel privacy door de (groene)wal. De tuin aan de voorzijde is onderhoudsvriendelijk ingericht. Los van de woning staat de bijbehorende carport met stenen berging en vliering. Parkeren kan dus op eigen terrein!

Indeling:
Entree/hal met meterkast en garderobe. Gang richting de woonkamer met ruim toilet en bijkeuken annex berging. Hier is ook de wasmachine en droger opstelling.

Riante woonkamer (ca. 46 m2) met open keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin. De keuken in is hoekopstelling en voorzien van diverse apparatuur. Vanaf het aanrecht zicht op de straat. De ouderslaapkamer is op de begane grond gelegen heeft toegang tot de eerste badkamer.

Op de 1e verdieping met 3 ruime slaapkamers en nog 2 badkamers.

ALGEMENE INFORMATIE:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
- Beschikbaar per 1 juli 2020;
- Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden (langer tijd bespreekbaar;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.