Modern fraai 3-kamer appartement met zeer royaal privé gelegen dakterras (16 m2) op de zonzijde, aan de rand van de winkels van de Leusderweg. Dit luxe appartement ligt fantastisch vrij aan de achterzijde, en heeft een tweede terras aan de voorzijde op uitzicht op de Leusderweg.

Aan de voorzijde bevinden zich de winkels en de parkeerplaatsen, ideaal voor mensen die graag dicht bij deze voorzieningen willen wonen doch de lasten hiervan niet willen dragen. De oppervlakte van 90 m², is met 2 slaapkamers en een wasruimte erg praktisch ingedeeld.

Begane grond: centrale entree met intercominstallatie en trapportaal. 2e Verdieping: entree, hal met meterkast. Ruime lichte sfeervolle woonkamer met uitzicht op winkelstraat en balkon. Luxe open keuken met inbouwapparatuur en ruimte voor een eettafel. Badkamer met moderne douche en wastafel(meubel). Wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.
Hoofdslaapkamer voorzien van grote inbouwkast en een tweede slaapkamer.

Algemeen:
- Bouwjaar 1998;
- Woonoppervlakte ca. 90m2;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Servicekosten huurder inbegrepen in de huur;
- Gunning eigenaar middels ontmoeting;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Beschikbaar per 01 juli 2020;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend