ONDER OPTIE!

Op een mooie plek in het populaire Leusderkwartier gelegen 4-kamer bovenwoning. Aan de voorzijde ervaar je gezellige winkelstraat terwijl je aan de achterzijde kunt genieten van privacy en rust. De woning ligt zeer gunstig ten opzicht van belangrijkste uitvalswegen en het centraal station. Op loop/fiets afstand van het oude stadcentrum. Het appartement heeft aangrenzend een ruim riant dakterras met vrij uitzicht en voor privé gebruik waar u heerlijk kunt genieten van de middag en avond zon!

Indeling:
Door middel van een eigen ingang betreedt u via een trap de eerste woonlaag van het appartement. Deze is voorzien van een ruime / lichte woonkamer met openhaard en voorzien van openslaande deuren die toegang geven tot het dakterras. Het ruime dakterras is rustig gelegen en gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer toegang naar de hal met een berging/provisieruimte. Badkamer voorzien van douchecabine, wastafel, toilet en toegang naar het balkon. Keuken bevindt zich aan de voorzijde.
Tweede woonlaag:
Via een vaste trap komt u op de ruime overloop met bergingsruimte, 3 slaapkamers (ca. 16, 9, 4m2).
Zeer geschikt voor mensen die overdag werken en vervolgens s ‘avonds heerlijk willen genieten van de rust op het dakterras.

Kenmerken:
– populaire locatie in Leusderkwartier
– rustig en vrij gelegen dakterras
– Zeer riante woonkamer

Algemene informatie:
– de woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer )
– energievoorzieningen middels voorschot te voldoen aan eigenaar.
– per 1 juni 2020
– Gunning eigenaar
– Waarborgsom
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar.
– Wij willen benadrukken dat wij handelen in opdracht van de verhuurder, en adviseren ten alle tijden een aan-huur makelaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.