UNIEK IN AMERSFOORT, 4-KAMER APPARTEMENT NABIJ STATION EN EEMPLEIN
Op top locatie nabij het Centraal station, het bruisende Eemplein en het gezellige stadscentrum van Amersfoort gelegen, ruim 4-kamer HOEK-appartement. De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers en is mede hierdoor vrij uniek in zijn soort. Het appartement is heerlijk licht mede door de grote raampartijen rondom het appartement. Vanaf het grote balkon kunt u doorgaans geniet van de zon. Voor de auto heeft u een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en er is een berging op de begane grond. Voor de boodschappen hoeft u niet ver op pad. Supermarkten, winkels, restaurants en de bioscoop zijn op loopafstand bereikbaar.
Kom kijken, we laten het je graag zien!

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex bestaande uit 12 appartementen. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 127m2. Bouwjaar 2007.

Indeling: gemeenschappelijke entree met toegang tot het trappenhuis en de lift. Toegang eigen berging en parkeerplaats.
2e verdieping: Bij binnenkomst in de woning wordt u verrast door de lange hal waar maar liefst 3 ruime slaapkamers aan grenzen. Er is een aparte bergingsruimte met wasmachine/droger aansluiting. Ruime en lichte woonkamer met aangrenzend een schuifpui naar het zonnige balkon. Moderne open hoekkeuken voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat en combioven. In de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel om met gasten te kunnen tafelen. De badkamer in neutrale kleurstelling met inloopdouche en een dubbele wastafelmeubel. Apart toilet met fontein.

Bijzonderheden
- eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein
- Centraal station, supermarkt, winkels en overige voorzieningen op loopafstand
- Privé berging
- 3 ruime slaapkamers
- Gestoffeerd opgeleverd (vloer en gordijnen)
- Bouwjaar 2007

Algemeen
- Beschikbaar per direct
- Huurperiode: maximaal 24 maanden, bepaalde tijd.
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
- GEEN woningdelers, studenten of vrienden
- Servicekosten gebruiker €55,- per maand inclusief privé parkeerplaats
- Gunning eigenaar

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend