Op loopafstand van de historische binnenstad/centrum gelegen 3-kamer maisonnette (appartement met 2 verdiepingen!)met parkeerplaats in een kleinschalig nieuwbouwcomplex. De woning heeft een bijzondere indeling doordat de entree op de 2e verdieping is en het leefgedeelte met woonkamer en keuken op de 1e verdieping. Het balkon is op het zuidwesten gelegen, dus u kunt nog heerlijk genieten van de avondzon na een dag hard werken. Deze keurig afgewerkte maisonnette ligt gunstig ten opzichte van het stadscentrum en uitvalswegen (richting A1, A28). Woonoppervlakte circa 90 m2.

Tweede verdieping:
Entree/ hal. Ruime slaapkamer. Badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet. Trap naar beneden.

Eerste verdieping:
Overloop met balkon. Royale woonkamer met uitzicht over Valleikanaal. Open keuken voorzien van apparatuur. Bergkast met HR cv-ketel en wasmachine aansluiting. Tweede slaapkamer.

Kortom; wilt u wonen in een appartement/maisonnette aan de rand van de binnenstad, maak een afspraak en kom gerust eens kijken! Govaert heeft het huis op de juiste plek!

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Het is mogelijk om deze woning gemeubileerd te huren, in de huidige staat;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Privé parkeerplaats in de onderbouw;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


NB: Christoffel Columbus (Spaans Cristóbal Colón, Italiaans Cristoforo Colombo, Latijn Christophorus Columbus; Genua, 1451 – Valladolid, 20 mei 1506) was een Italiaans ontdekkingsreiziger. Columbus werd bekend door zijn ‘ontdekking’ onder Spaanse vlag van Amerika in 1492 . Vaak wordt in vanuit bepaalde geschiedkundige perspectieven, met name Amerikaanse en Italiaanse, Columbus als held aangeschreven. Mensen die Columbus als held beschouwen, bewonderen zijn durf en veel Amerikanen zien hem als voorganger van de ‘American dream’ omdat hij met een simpel idee heel ver is gekomen.