Midden in het centrum van Amersfoort in een rustig straatje ligt dit kleinschalige appartementencomplex. Het is hier heerlijk wonen met alle gemakken van de stad direct om de hoek maar het straatje zelf is lekker rustig. De ligging is ideaal met de winkels, restaurants, terrasjes, theater allemaal op loopafstand. En bij het station ben je in 10 minuten met de fiets of met de bus. Als je zin hebt kun je na een dag hard werken ook heerlijk ontspannen bij het naastgelegen badhuis Schoon. Kom kijken we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: Op de begane grond kom je binnen in een centrale afgesloten entree. Via de trap kom je in de hal.

Eerste verdieping: entree, hal met toilet en met toegang tot de woonkamer met half open keuken. Er komt een vaatwasser en een nieuw aanrechtblad.

Tweede verdieping: Via de trap bereikt u de tweede verdieping en tevens slaapverdieping, ruime slaapkamer met balkon. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Ben je enthousiast? Kom kijken, een afspraak is zo gemaakt…

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 juli 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

* De foto’s in de advertentie betreffen oude foto’s.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
De straat staat al op de plattegrond van Jacob van Deventer ingetekend (ca. 1570), en wordt bij Blaeu met de naam Olijstraet aangeduid (1649); die naam werd tot in de negentiende eeuw gebruikt.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!